Karriär

Senior webbutvecklare - Borlänge

Till vårt centralt belägna kontor i Borlänge söker vi drivna, självgående och teknikintresserade webbutvecklare med sinne för design och användbarhet. 

Du har många års erfarenhet av webbutveckling och vill gärna bli en av Trionas specialister inom området. Erfarenhet av JavaScript, TypeScript, HTML5 och CSS3 är ett krav. Har du dessutom arbetat med moderna ramverk för utveckling av Single-page Applications (SPA) såsom Angular eller Aurelia är det meriterande.

I de flesta av våra uppdrag är moderna webb- och mobillösningar en mycket central del, ofta i kombination med GIS-relaterade lösningar. Du kommer tillsammans med kunniga kollegor ansvara för att Triona lyckas leva upp till våra kunders högt ställda krav. Med Trionas breda erbjudande inom produkter, molntjänster, projekt och konsultuppdrag ges du stora möjligheter att påverka din utveckling och vardag.

Erfarenhet av våra kunders verksamheter är en framgångsfaktor för oss. Därför ser vi gärna att du är intresserad av transportinfrastruktur, skogsindustri eller transport/logistik.

Hos Triona är människan i centrum – samarbete och kunskapsutbyte bidrar starkt till vår framgång. Kunniga och trevliga medarbetare utvecklar både oss och våra kunder.

Triona är idag verksamma i Sverige, Norge och Finland och samarbete mellan länder och kontor är en naturlig del av vår vardag. 

Välkommen att registrera din ansökan här

Johan hjälper dig

Vill du veta mer om rekrytering inom Sverige, kontakta Johan.

Johan Larsson +46 73 732 61 56
Skicka Email