Jobba här

IT-projektledare

Som projektledare på Triona får du leda spännande utvecklingsprojekt som antingen kan vara relaterade till vår växande produktutveckling eller utveckling av kundunika lösningar. Du kommer att arbeta med ett team och leda teamet genom alla delarna av projektet från kundens behov till driftsättning. Har du ett intresse för kravhantering och testarbete så ser vi det som mycket positivt. Vi är en prestigelös organisation och vi hjälps alla åt vilket gör att din vardag kommer att bli mycket utvecklande och varierande.

Du har intresset och förmågan att kunna kommunicera med både kunden och hela teamet samt drivs av att lyckas få ut det bästa av alla för att kunna hjälpa kunderna att få ut den tänkta verksamhetsnyttan. Vi tror att du har ett flertal års erfarenhet av att leda systemutvecklingsprojekt och att du ser agil metodik som en självklarhet.

Om din resväska är full med erfarenheter, metoder och verktyg samt du har ett intresse för transport, logistik och skogsindustri så vill vi gärna att du reser med oss!

Registrera din ansökan här

Johan hjälper dig

Vill du veta mer om rekrytering inom Sverige, kontakta Johan.

Johan Larsson +46 73 732 61 56
Skicka Email

Rune hjälper dig

Vill du veta mer om rekrytering inom Norge, kontakta Rune.

Rune Dragsnes +47 928 42 929
Skicka Email