Jobba här

IT-arkitekt

Vi söker en strukturerad, kreativ IT-arkitekt som vill vara med och forma lösningar som gör nytta för våra kunder. Detta kan innebära såväl arbete med Trionas produkter som kundunika lösningar – som ibland bygger på någon av produkterna. Det tekniska spektret är brett med alltifrån mobilappar och webb till serverlösningar och databaser liksom allt från intern drift hos kund med många integrationer till molnlösningar.

Du har arbetat med teknologier från Microsoft och har gedigen kunskap inom .NET och .NET Core.

Du har lång erfarenhet av utveckling på serversidan inklusive molnlösningar (Azure, AWS) och databassystem. Erfarenhet av IT-säkerhet är ett plus.

Erfarenhet av GIS-utveckling med ArcObjects/ArcGIS desktop eller Open Source GIS är mycket meriterande. Erfarenhet av våra kunders verksamheter är en framgångsfaktor för oss. Därför ser vi gärna att du är intresserad av transportinfrastruktur, skogsindustri eller transport/logistik.

Du kommer tillsammans med kunniga kollegor ansvara för att Triona lyckas leva upp till våra kunders högt ställda krav. Med Trionas breda erbjudande inom produkter, molntjänster, projekt och konsultuppdrag ges du stora möjligheter att påverka din utveckling och vardag.

Registrera din ansökan här

Johan hjälper dig

Vill du veta mer om rekrytering inom Sverige, kontakta Johan.

Johan Larsson +46 73 732 61 56
Skicka Email

Rune hjälper dig

Vill du veta mer om rekrytering inom Norge, kontakta Rune.

Rune Dragsnes +47 928 42 929
Skicka Email