Jobba här

Kravanalytiker

Hos oss får du som kravanalytiker chansen att hjälpa våra kunder att verkligen få systemet som ger den önskade verksamhetsnyttan. Arbetet kan innebära antingen att arbeta som kravanalytiker inom vår produktutveckling eller som kravanalytiker i kundprojekt. Du är en person som trivs med att jobba nära och ha god kommunikation med olika personer i olika roller.

Exempel på arbetsuppgifter du ska ha erfarenhet av är att hålla i workshops och att samla in, dokumentera och prioritera krav. Du bör ha fler olika sätt att hantera krav i bakfickan. Vi använder oss ofta av user stories, prototyper och användningsfall och du ska vara redo att plocka fram det som fungerar bäst i varje situation. Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera olika IT-verktyg för kravhantering samt våra verksamhetsområden transport, logistik och skogsindustri. Har du tidigare jobbat som projekt- eller testledare är det en fördel då det finns möjlighet att jobba även i dessa roller.

Att arbeta som kravanalytiker hos oss är spännande, roligt och utvecklande då du både får möjligheten att delta i intressanta projekt inom olika verksamhetsområden men också möjligheten att dela åsikter, kompetens och idéer med likasinnade kollegor!

Registrera din ansökan här

Johan hjälper dig

Vill du veta mer om rekrytering inom Sverige, kontakta Johan.

Johan Larsson +46 73 732 61 56
Skicka Email

Rune hjälper dig

Vill du veta mer om rekrytering inom Norge, kontakta Rune.

Rune Dragsnes +47 928 42 929
Skicka Email