Jobba här

Katarina Johansson

På Triona vill vi uppmärksamma alla kvinnor och framförallt de som jobbar inom teknik/IT. Av den anledningen har vi tagit fram en serie av porträtt som lyfter fram och visar några av de uppskattade kvinnliga medarbetare och förebilder som finns hos oss på Triona. I en tekniskt inriktad bransch med stor mansdominans jobbar vi kontinuerligt för att öka kvinnors närvaro på alla nivåer och positioner. Vi är glada över alla som valt att arbeta hos oss och jobbar ständigt med att få in fler kvinnor till Triona!

Katarina Johansson

Jag var med och valde Triona som leverantör på min förra arbetsplats och kunde under flera år se många egenskaper hos en leverantör som jag uppskattar; pålitlighet, hög kvalité på leveranser samt en väldigt bra förmåga att kommunicera och samarbeta. Jag uppskattade även tydligheten som Triona utstrålar med sitt väl inarbetade branschfokus. Något som också tilltalade mig med Triona var möjligheten att arbeta med projekt, förvaltning, konsultuppdrag hos kund samt med Trionas egna produkter. En chans till många varierande arbetsuppgifter helt enkelt!

På avstånd kunde jag också se att de som arbetade på Triona verkade ha väldigt kul, fick goda möjligheter till kompetensutveckling samt hade en god stämning på arbetsplatsen – de verkade helt enkelt trivas! Nu har jag som anställd på Triona fått detta bekräftat! Här arbetar jag nu som enhetsledare för en av våra prioriterade branscher; skogsindustrin. 

Jag är en person som trivs med utmaningar, samverkan med kolleger och kunder och en vardag som bjuder på variation. På Triona får jag möjligheten att utvecklas på många områden i kombination med mycket ansvar och chansen att påverka min arbetssituation.

Tack vare att vårt kontor i Stockholm ligger centralt och nära kommunikationerna blir det lätt för både kunder och medarbetare att ta sig hit. Vill du bli en del av vår gemenskap och framtid – sök till oss!