Jobba här

Vi söker en målinriktad affärskonsult!

Vi välkomnar dig till ett företag som sätter människan i centrum och fokuserar på att göra arbetslivet enklare, effektivare och roligare för våra kunder.

Rollen som affärskonsult  

C7 Projects är idag ett av de främsta projektstyrningsverktygen på marknaden, det har flera tusen användare. Som affärskonsult hos oss tillhör du ett affärsdrivet och prestigelöst team om ca 30 personer som brinner för att göra skillnad för våra kunder.  

Du kommer att arbeta med projektverktyget C7 Projects i en central roll där du ansvarar för att identifiera behov hos nya och befintliga kunder. Du medverkar i hela processen; från kravspecifikation och design till att projektleda och styra utvecklingen och implementation hos kund. Förutom tätt samarbete med kunder och dina kollegor i C7-teamet arbetar du även nära vårt Backoffice-team som deltar i mjukvaruutvecklingen.  

För att lyckas och trivas i rollen har du: 

  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom IT med god systemvana 
  • Tidigare erfarenhet av en liknande roll  
  • Högskole- alt. Civilingenjörsutbildning med inriktning Industriell ekonomi, datateknik, IT eller motsvarande 
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift 
  • Det är meriterande men inget krav om du har branschkännedom eller arbetslivserfarenhet inom exempelvis asfalt och/eller anläggning. 

Som person är du målmedveten och affärsinriktad och du har lätt att sätta dig in i dina kunders behov. Du är lösningsorienterad och bidrar med nya idéer och infallsvinklar. Vidare är du kommunikativ och ser alltid till kundens och teamets bästa.  

Vi erbjuder en organisation där vi har högt i tak och god gemenskap. Du kommer omges av en öppen och platt kultur som ger utrymme för innovationsförmåga och kreativitet vilket är viktiga byggstenar för att du ska lyckas i din roll som affärskonsult.  

Vilka är Triona? 

Triona är en ledande och pålitlig leverantör av innovativa IT-lösningar med anknytning till logistik och infrastrukturrelaterad verksamhet. Vi kombinerar stort verksamhetskunnande inom framför allt transportinfrastruktur, kraft/energi, entreprenadverksamhet, transporter och skogsindustri med branschinriktade produkter samt spetskompetens inom systemutveckling och systemförvaltning.  

Vi är etablerade i Finland, Norge och Sverige, omsätter cirka 240 MSEK och har ca 190 medarbetare. Exempel på kunder är Skanska, Svevia, NCC, Trafikverket, Tekniska verken, SCA och Sveaskog. 

Ansökan: Vi är måna om att hitta rätt kandidat och intervjuer sker löpande. För frågor om rollen kontakta konsultchef:

Jessica Gejskog på 073-661 4809 eller Jessica.Gejskog@triona.se 

Ansökan sker genom att du registrerar dig via formuläret här. Vi behandlar ansökningar löpande.

Placering: Önskvärt i Linköping, men våra andra kontor fungerar också.