Nyhetsarkiv

ABT Bolagen väljer TRACS Flow

20 augusti 2014

ABT Bolagen har valt Trionas nya transportledningssystem TRACS Flow som ersättning för sitt nuvarande transportledningssystem Cockpit. Övergången sker stegvis under 2014 och innefattar både kontorssystemet och mobillösningen.

ABT Bolagen är ännu ett i raden av transport- och entreprenadföretag som på senaste tiden valt Trionas nya transportledningssystem TRACS Flo

TRACS Flow är en ny generation transportledningssystem som bygger på Microsofts teknologier och som kan användas med valfritt affärssystem. Till TRACS Flow kan ett flertal moduler väljas som exempelvis webbportal, hyreshantering, dokumenthantering, ärendehantering, materiallager och meddelandehantering. TRACS Flow har en tjänsteorienterad arkitektur vilket möjliggör smidiga integrationer mot andra system och tillägg av ytterligare funktionalitet.

TRACS Flow mobillösning stödjer de arbetsmoment som utförs ute i fält, t.ex. i maskiner och fordon och möjliggör effektiv digital kommunikation mellan kontoret och förarna. Lösningen är realiserad med tekniker som stödjer den nya generationens mobillösningar och är anpassad för mobila enheter som telefoner och surfplattor, som t.ex. använder Android eller IOS operativsystem vilket ger lägre hårdvarukostnader.

För mer information, var vänlig kontakta:

Triona AB
Mats Bayard, VD
+46 733 917 880

ABT Bolagen AB
Pär Söderblom, VD ABT Transport
+46 8 514 401 06