Nyhetsarkiv

Rune Dragsnes ny daglig leder i Triona AS

2 november 2015

Rune Dragsnes tar över som daglig leder i Triona AS efter Espen Moseng som flyttar från Trondheim och därför slutar på Triona.

Bakgrunden till att Espen slutar i Triona är att han flyttar från Trondheim och överger IT-branschen. Espen säger själv:

Det har varit en spännande och lärorik tid med många utmaningar. Jag har nu valt att sluta, inte för jag är sliten eller har mist motivationen, utan för att familjen har gjort ett vägval och flyttar till en liten fjällby i Hedmark. Det har öppnat sig möjligheter nu som gör att vi kan ta steget och realisera en liten dröm, som vi har haft länge, om ett annat liv.

Espen har gjort ett mycket bra jobb i Triona, och vi tycker att det är synd at han lämnar oss, men samtidigt är det ett modigt beslut som vi har stor respekt för. Vi önskar Espen med familj lycka till!

Rune Dragsnes blir Triona nya ledare i Norge. Rune har jobbat i Triona siden 2005 och känner Triona bra. Rune säger själv:

Jag ser fram emot att ta tag i nya arbetsuppgifter och utmaningar! Espen har lagt en bra grund för det vidare arbetet och vi har många duktiga och engagerade medarbetare som kommer att ge mig ett bra stöd. Jag har därför stor tro på att Triona ska lyckas framöver med utveckling av nya produkter och våra befintliga kunder samt ett målinriktat arbetet med att vinna nya kunder.

Rune Dragsnes tar över som daglig leder efter Espen Moseng den 1 december.