Nyhetsarkiv

Skogsåkarna väljer TRACS Flow

7 februari 2024

Skogsåkarna, en aktör inom skogstransportsektorn med fokus på både flis, biobränslen och rundvirkestransporter, har nyligen valt Trionas produkt TRACS Flow, för att hantera, planera och effektivisera sina flistransporter samt hantering av sin rundvirkesverksamhet. 

Med en stark närvaro inom skogssektorn har Skogsåkarna identifierat behovet av en smidig ruttplaneringslösning för att hantera sina flis- och rundvirkestransporter på ett effektivt sätt men även kunna hantera kommande flöde Viol 3 från Biometria. Valet av Trionas TRACS Flow är ett strategiskt steg för att säkerställa en sömlös och optimerad transportverksamhet och en effektiv administration hela vägen ut till ekonomisystemet.  

Triona och Skogsåkarna har jobbat ihop i mer ca 15 år och det känns väldigt roligt att vi nu tillsammans hittat ytterligare möjligheter där Triona kan hjälpa Skogsåkarna att utveckla sin verksamhet vidare. 

”Med valet av TRACS Flow så har Skogsåkarna skapat en bra och effektiv lösning inför införandet av Viol 3, och det ger oss möjligheter att utveckla Skogsåkarna vidare framåt”. säger Skogsåkarnas VD Kjell Johansson. 

Om TRACS Flow 

TRACS Flow är ett system som ger stöd i verksamhetsprocesser åt aktörer inom transport- och entreprenadbranschen. Systemet stödjer bland annat orderhantering, planering, avtal/pris-hantering, operativ ledning och uppföljning. 

Läs mer