Nyhetsarkiv

Triona utvecklar kollektivtrafikområdet

9 september 2020

Den 1 oktober börjar Mats Johansson som ledare med ansvar att utveckla Trionas affär inom kollektivtrafikområdet. Mats blir placerad på Trionas växande kontor i Göteborg men kommer att arbeta med kollektivtrafikens aktörer på våra marknader i Sverige, Norge och Finland.

”Det skall bli väldigt roligt att arbeta för ett kunskapsbaserat teknikföretag som Triona. Redan idag har företaget stor kompetens och flera intressanta produkter för kollektivtrafikområdet. Jag kommer att bidra med min kunskap och erfarenhet med målet att effektivisera våra kunders verksamhet” säger Mats Johansson.

Senast kommer Mats från Hogiagruppen där han var chef för affärsområdet transport och representerade Hogia i ITxPT. Innan det har Mats haft flera ledande befattningar i operatörsledet inom kollektivtrafiken.

”Jag välkomnar Mats till Triona och är övertygad om att hans branschkunskap kommer att hjälpa oss att utveckla vår affär inom kollektivtrafikområdet, men också inom hela transportområdet” säger Mats Bayard, CEO Triona.