Nyhetsarkiv

Ny version av TRACS Flow klar

24 oktober 2016

TRACS Flow vidareutvecklas kontinuerligt och förra veckan lanserades en ny version. Nästa version planeras komma i april 2017.

TRACS Flow är ett system som stödjer verksamhetsprocesser i transport- och entreprenad branschen. T.ex. avtals-/orderhantering, planering, operativ ledning och uppföljning. TRACS Flow är byggt för på ett enkelt sätt via konfiguration kunna anpassas till olika företags behov och processer. TRACS Flow är fyllt med funktionalitet för exempelvis kundavtal i många former, lediglista, kartor, spårning av resurser och ordrar, ärendehantering, hyreshantering exempelvis containerutställning, stående order mm.

TRACS Flow kan användas av olika användargrupper. Kontorsanvändaren är t.ex. en transportledare som med TRACS Flow har ett kraftfullt verktyg med mycket funktionalitet för att ge överblick och förenkla arbetet. Kunder och leverantörer har via webbportalen tillgång till systemet och riktad information. För användare i fält finns den app-baserade mobillösningen som står i direkt kontakt med systemet.

Denna version innehåller en helt ny funktion för kund- och projektnoteringar, förbättrad funktionalitet för kreditering/omdebitering, prestandaförbättringar samt en mängd andra mindre förbättringar och rättningar.

Läs mer på