Nyhetsarkiv

VM-Festen med Triona

2 mars 2015

Efter ett nästan tre år långt engagemang för Triona är nu Skid-VM över. Vi kan sammanfatta Trionas deltagande och vår leverans av appen etc. som mycket framgångsrikt.

- Vi har fått mycket beröm av Skid-VM, av våra primära partners samt inte minst via de höga betyg och omdömen som användarna av appen gett oss, säger Håkan Blomgren, Trionas projektledare.

Cirka 100.000 nedladdningar gjordes av appen ( ca 70% iOS och 30% Android) och ca 30.000 använde den mobila webb-sidan vid toppnoteringarna! Utöver appen så ansvarade Triona även för kartlösningarna på officiella webb-sidan www.falun2015.com, vilken Triona hade ett driftsansvar för.

Projektet har gett Triona mycket värdefull kunskap om utveckling av appar i modern IT-miljö. Detta kommer vi ta med oss till våra nuvarande och framtida kunder, då vi är övertygade om användningen av avancerade tjänster i smartphones/tablet ännu bara är i början av sin utveckling.

Är du intresserad av att veta mer och diskutera hur Triona kan bistå er organisation med t.ex. appar, kartlösningar eller drift?

Kontakta då Stefan Johansson på 070 - 695 59 17