Nyhetsarkiv

Ny version av TRACS Flow

14 juni 2017

TRACS Flow vidareutvecklas kontinuerligt och i mitten av april lanserades en ny version. Nästa version planeras komma i oktober 2017.

TRACS Flow är ett system som stödjer verksamhetsprocesser i transport- och entreprenad branschen. T.ex. avtals-/orderhantering, planering, operativ ledning och uppföljning. TRACS Flow är byggt för på ett enkelt sätt via konfiguration kunna anpassas till olika företags behov och processer. TRACS Flow är fyllt med funktionalitet för exempelvis kundavtal i många former, lediglista, kartor, spårning av resurser och ordrar, ärendehantering, hyreshantering exempelvis containerutställning, stående order mm.

TRACS Flow kan användas av olika användargrupper. Kontorsanvändaren är t.ex. en transportledare som med TRACS Flow har ett kraftfullt verktyg med mycket funktionalitet för att ge överblick och förenkla arbetet. Kunder och leverantörer har via webbportalen tillgång till systemet och riktad information. För användare i fält finns den app-baserade mobillösningen som står i direkt kontakt med systemet.

Nyheter i den nya versionen är bland annat funktionalitet för order-delning, samtaxering, fördelning, kreditupplysning, geofencing, streckkodsscanning, positionering via mobilklienten samt en mängd andra förbättringar och rättningar.

Läs mer