Nyhetsarkiv

VSV och Unite Logistics väljer TRACS Flow

8 september 2022

Unite Logistics AB ingår i VSV Frakt-koncernen, ett logistikföretag för allt som har med skogen att göra. Företaget startades 1968 på initiativ av industrin som ville effektivisera rundvirkestransporterna.  

Detta innebär att VSV Frakt på uppdrag av sina kunder avverkar skog, fraktar rundvirke, jobbar med biobränsle samt utför flistransporter. Totalt är det ca 250 små och stora företag som tillsammans bildar VSV/Unite. Det innebär att det är mer än 650 personer som tillsammans kan erbjuda resurser av bilar, maskiner och naturligtvis genuin skogskompetens. 

Triona och VSV/Unite har arbetat tillsammans i mer än 15 år och det känns väldigt roligt att vi nu tillsammans hittat ytterligare möjligheter där Triona kan hjälpa VSV/Unite med att utveckla sin verksamhet vidare. VSV/Unite kommer att använda TRACS Flow för sin flisverksamhet.

”VSV Frakt AB ville för vårt dotterbolag Unite Logistics AB:s räkning effektivisera och framtidssäkra våra flistransporter. Valet föll på Trionas logistiksystem TRACS Flow, som vi bedömer har de funktioner som vi eftersöker. Triona har också en plan för hur systemet skall anpassas till Biometrias systembyte till 'VIOL3', detta var mycket viktigt för oss. Vi har länge haft ett givande samarbete med Triona och känner oss trygga med dom som leverantör.”, säger Leena Möckelind/Projektledare

Läs mer