Nyhetsarkiv

Munck Asfalt valde C7 Projects

17 maj 2022

C7 Projects togs i drift hos Munck Asfalt A/S i december 2021 och ersatte då Muncks skräddarsydda lösning för kalkylering och styrning av projekt. C7 Projects stödjer hela projektprocessen, effektiviserar därmed administrationen och sparar tid. C7 Projects ger full kontroll över varje projekt, från offert till faktura.

"Vi tycker att C7 Projects är enkelt och intuitivt och det ger oss bättre kontroll över projekten, inklusive tid, budget och bemanning", säger Claus Storm Andersen, affärsenhetschef på Munck Asfalt.

C7 Projects kan enkelt integreras med andra system för att exempelvis importera finansiell data från ekonomisystemet och exportera arbetad tid till lönesystemet.

"Vi är glada över samarbetet med Munck, ett av de ledande bolagen i den danska asfaltbranschen. C7 Projects är ett väletablerat projektstyrningsverktyg inom asfalt och vägservice, anläggnings-, energi- och järnvägsbranschen. Vi är övertygade om att vårt system tillför verkligt värde i Muncks dagliga verksamhet", säger Ted Lundström, ansvarig för C7 Projects hos Triona.