Nyhetsarkiv

MaserFrakt väljer TRACS Flow

9 augusti 2021

MaserFrakt, ett av Sveriges största företag inom maskin- och transportförmedling och med rötter i Dalarna, fortsätter sitt mångåriga samarbete med Triona genom att välja TRACS Flow som sitt framtida verksamhetssystem för avtals-/orderhantering, planering, operativ ledning och uppföljning. Planen är att börja nyttja systemet med både kontorsdelar samt mobilsystem i fordon redan under 2021.

Under flera decennier har MaserFrakt nyttjat CockPit som under Trionas förvaltning nu ska ersättas med TRACS Flow. Kombinationen av MaserFrakts storlek, vår gemensamma historia och närheten är delar som gör avtalet och därmed framtiden extra intressant.

Under de ca 10 åren med framtagandet av TRACS Flow har representanter från Maserfrakt löpande medverkat och följt hur funktionaliteten i produkten har växt fram. MaserFrakt ser nu en mycket bra match mot de behov man har i verksamheten.

”MaserFrakt är glada för att vi äntligen blir en del av TRACS Flow familjen. Cockpit har för oss fungerat bra under en längre tid men nu känner vi oss mogna att ta steget över till den mycket modernare TRACS Flow. Med den nya plattformen är vi bättre rustade att möta våra kunder och egna krav på ett effektivt transportsystem” Thomas Eklund, IT-chef Maserfrakt.

Läs mer