Nyhetsarkiv

Triona köper CivilPoints aktier i Triona Oy

14 januari 2020

CivilPoint Oy har ägt 19% av Triona Oy sedan Triona Oy startades och är en viktig partner till Triona. Just innan jul enades CivilPoint och Triona om att Triona köper CivilPoint´s akter i Triona Oy.

CivilPoint, som är en del av finska Pointkoncernen, kompletterar Trionas affär och erbjudande. Målet är därför att fortsätta i ett nära samarbete framåt.

“Genom att äga Triona Oy till 100% får vi en enklare beslutsprocess och kan hantera utvecklingen av Triona Oy som en helt integrerad del av Trionakoncernen. Vi ser också att samarbetet med Pointkoncernen kommer att fortsätta och utvecklas positivt.” säger Mats Bayard, CEO i Trionakoncernen.

“Samarbetet med Trionakoncernen har kompletterat våra tjänster och det vill vi utveckla än mer. Målet med detta avtal är att enklare kunna fatta snabba beslut och att på ett bättre sätt kunna möta marknadens behov. Vårt nära samarbete tillsammans med Triona kommer att fortsätta och vi kommer framöver att arbeta tillsammans för att säkerställa kvalitén i de tjänster och den service vi levererar till våra kunder.” säger Tuomas Hörkkö, CEO i Pointkoncernen.

Läs mer