Nyhetsarkiv

Ny version av TRACS Flow

10 november 2017

En ny version av TRACS Flow lanserades i oktober. Nästa version planeras komma i maj 2018.

Nyheter är bland annat förbättringar för transportledare/kontorsanvändare som numera kan ha en personlig tabbordning vilket effektiviserar orderhantering. Vidare ger en förbättrad vyhantering och utökade filtreringsmöjligheter bättre överblick i kartan. Aviseringen har utökats med att kunna skicka orderspecifikationer även till leverantörer. I mobillösningen är det nu möjligt att direkt bifoga bilder snabbt och enkelt samt att vid användning av ordermall välja kunder eller projekt för mer flexibel användning i fält. Ytterligare en viktig nyhet är att det nu är möjligt med avprickning på orderradsnivå via webbportalen samt att man vid bokning via webben numera kan välja resurstyp.

TRACS Flow är ett system som stödjer verksamhetsprocesser i transport- och entreprenad branschen. T.ex. avtals-/orderhantering, planering, operativ ledning och uppföljning. TRACS Flow kan på ett enkelt sätt via konfiguration anpassas till olika företags behov och processer. TRACS Flow har många funktioner exempelvis hantering av kundavtal i olika former, lediglista, kartor, spårning av resurser och ordrar, ärendehantering, hyreshantering, stående order mm.

TRACS Flow kan användas av olika användargrupper. Kontorsanvändaren är t.ex. en transportledare som med TRACS Flow har ett kraftfullt verktyg med mycket funktionalitet som ger överblick och förenklar arbetet. För användare i fält, som exempelvis lastbilsförare eller maskinförare, finns den app-baserade mobillösningen som står i direkt kontakt med systemet och därmed kontoret och andra användare. Via webbportalen har kunder och leverantörer tillgång till systemet och riktad information. 

Läs mer