Nyhetsarkiv

Triona håller föredrag på Q3 dagen

15 november 2018

Q3 dagen arrangeras i Göteborg den 15 november. Triona medverkar genom att Mats Bayard håller ett föredrag om Digitaliseringstrender inom logistik och transportområdet. 

”Digitalisering leder till effektiviseringar och ökad säkerhet. Men, långsiktigt är nog hållbarhetseffekterna de viktigaste. Därav känns det både roligt och rätt att få möjligheten att dela med oss av våra erfarenheter. Vi vill bidra till att organisationer tar initiativ som via digitalisering leder till ett mer hållbart samhälle” - Mats Bayard, VD och koncernchef på Triona.

Triona strävar efter att erbjuda våra kunder lösningar som minimerar klimat- och miljöpåverkan. Tillsammans med våra kunder vill vi utveckla framtidens klimatsmarta lösningar inom transporter och logistik och därmed ta en aktiv del i skapandet av ett hållbart samhälle.

Q3 är en förening som arbetar för miljövänliga och hållbara vägtransporter. Tillsammans med våra medlemmar säkerställer vi transportbranschens plats på framtidens arbetsmarknad där både förarens och företagets behov tillgodoses, samtidigt som vi värnar om miljön på vår planet. Q3 strävar mot att vara förändringen som behövs på våra vägar, paket för paket, kilometer för kilometer.

Läs mer: