Nyhetsarkiv

Anna Mårsell blir Trionas nya CTO

20 november 2018

I början av april startades en process där Triona sökte en ny CTO, en modern självgående ledare som ska ansvara för utvecklingen av Trionakoncernens arbetsstöd och processer avseende systemutveckling. Resultatet av processen är att Anna Mårsell tar rollen, ett resultat som vi är mycket nöjda med.

Anna tillträder rollen i slutet av kvartal 1 2019 och hon kommer att bidra till att Trionakoncernen utvecklas vidare på ett positivt sätt.

Under sina 12 år på Triona har Anna hittills haft många roller inom olika utvecklingsprojekt; utvecklare, testare, kravanalytiker, testledare, utvecklingsledare och arkitekt. I flera omgångar har hon varit engagerad i att bygga upp Trionas befintliga strukturkapital inom systemutvecklingsområdet. Även i uppbyggnaden av flera av Trionas produkter har Anna haft en nyckelroll. I ryggsäcken har hon en civilingenjörsexamen och en avslutad elitidrottssatsning inom orientering.

”Jag har på daglig basis arbetat för att skapa nytta för våra kunder genom leverans av IT-system. Nu ser jag fram mot att i än större utsträckning skapa nytta för våra kunder genom en fortsatt utveckling av Trionas strukturkapital; våra processer, metoder och verktyg.”

Trionas nuvarande CTO, Anders Nilsson, kommer att arbeta än mer med;

  • Leveransprojekt
  • Produktägarskapet för TNE
  • Tekniskt säljstöd

Anders kommer även i rollen som senior advisor arbeta som mentor till yngre medarbetare och stöd till ledning/styrelse.