Nyhetsarkiv

C7 projects nya SaaS-lösning i drift

14 februari 2024

Trionas nya SaaS-version av C7 Projects tas i drift hos kund i mars 2024. Den omfattar kalkylering, arbetsorderhantering, mobil återrapportering, tidrapportering med kom & gå, uppföljning och fakturering.

Smidigt införande och full kontroll

C7 Projects erbjuds nu som SaaS-lösning, vilket gör det enkelt för nya kunder att komma igång. Vi ser redan ett ökat intresse för systemet, även bland mindre bolag, då de initiala kostnaderna har minskat kraftigt.

C7 Projects är ett projektstyrningssystem som ger användarna full kontroll på projekten, från anbud till fakturering. Med C7 Projects kan man hantera alla projekt i ett verktyg – lätt att hitta och lätt att överblicka. Alla i organisationen har nytta av C7 Projects: projektledare, kalkyl-ingenjörer, controllers, arbetare på fältet och arbetsledare.

C7 Projects är konfigurerbart och byggt för att enkelt integreras med andra system, till exempel för att hämta in kostnader och intäkter från ekonomisystemet. Detta bidrar till komplett överblick av projekten och minskar dubbelinmatning av information.

Triona eftersträvar långsiktiga, ömsesidiga kundrelationer och åtaganden. C7 Projects används efter 20 år fortfarande av vår första kund och har idag tusentals användare. C7 Projects kan användas oavsett bransch, och är starkast där behovet av daglig uppföljning, flexibilitet och enkelhet är stort. Kunderna har valt C7 på grund av den unika kombinationen av full kontroll och enkel användning.

Med C7 Projects sparar våra kunder upp till hälften av administrationstiden: 30 minuter per faktura och ännu mer per anbud. Över tid ger det avsevärda besparingar.

"Vi på Triona är otroligt glada och stolta över att lansera nya C7 Projects. Med lanseringen av C7 Projects som en modern SaaS-lösning öppnar vi dörrarna även för mindre organisationer att ansluta sig och uppleva dess fördelar. Det är en spännande tid för oss – vi ser att C7 Projects förenklar och förbättrar arbetsflöden för företag i alla storlekar." Ted Lundström, Sverigechef Triona

Läs mer