Nyhetsarkiv

Katarina - Ny ledare för enheten Skogsindustri

6 april 2018

Katarina Johansson har under 3,5 år arbetat som ledare på Triona. Nu tar hon rollen som ledare för enheten Skogsindustri.

Hon har under sin tid på Triona genom att jobba i olika roller såsom projektledare, workshopledare, kravanalytiker, hunnit bekanta sig med några av Trionas prioriterade kundsegment som exempelvis transportinfrastruktur, transport och skogsindustri. Katarina har även, parallellt med detta, arbetat tillsammans med Trionas ledning kring frågor som rör företagets strategi och mål. Genom detta har Katarina fått en bred förståelse för och förankring i både Trionas och våra kunders verksamheter.

Sitt arbete inom IT-branschen påbörjade Katarina i slutet av 90-talet, då främst som konsult i rollen kravanalytiker. Hennes intresse för att arbeta med ledarskap fanns redan tidigt och sitt första jobb i en ledningsgrupp fick hon i början av 2000-talet. Vägen mot Trionas nisch påbörjades 2006 när hon började arbeta i transportbranschen på en IT-avdelning hos ett större återvinningsföretag. Här fick hon i rollerna som utvecklings- och IT-chef arbeta med företagets strategiska utveckling av olika IT-stöd och miljöer samtidigt som hon hade budget- och personalansvar. Under denna tid kom Katarina i kontakt med både Fleetech och Triona. När hon 2014 sökte nya utmaningar var Triona med sin tydliga marknadsposition och nischinriktning ett självklart val.

Katarina har alltid brunnit för att leverera nytta! ”Det är viktigt att vi arbetar på rätt sätt, men framförallt är det viktigt att vi levererar rätt system – ett system som bidrar till nytta för kunden!”  säger Katarina.

Nu ser hon fram emot att få fortsätta skapa nytta i det Triona gör och levererar inom segmentet Skogsindustri!