Nyhetsarkiv

Vi är stolta att presentera C-Load 2.0

5 augusti 2024

Under de senaste fem åren har vi kontinuerligt lyft tekniken som C-Load är baserad på och nu är vi klara med denna stora förbättring. Vi har lyckats göra hela denna uppgradering utan oplanerade produktionsavbrott i C-Load och det är vi mycket stolta över! Nu kan vi övergå till att fokusera ännu mer på nya funktioner och förbättringar för våra användare.

Vi har nyligen släppt en ny version av C-Load, C-Load 2.0, och i och med det färdigställt arbetet med att uppgradera produkten med ny webbteknik och vi har dessutom, till stora delar, givit C-Load ett nytt utseende. Det är verkligen en milstolpe för oss på Triona. Arbetet har pågått i cirka fem år, och allt är i stort sett nytt ”under huven”, men vi har också förbättrat en hel del funktionalitet. Vi har även utvecklat några större nya funktioner, såsom till exempel spotupphandling, slottidsbokning för pellets samt utökad uppföljning och stöd kring hållbarhet.



c-load-20.png

 

Den största förbättringen i den senaste versionen är kopplad till notifieringar för våra användare. Det går nu att, på ett individanpassat sätt, välja ut vad man själv är intresserad av att få notifieringar om. Det gör att man som användare kan ställa in så man får precis den information man vill ha och inte behöver få mailboxen full av meddelanden som man inte är intresserad av.

Vårt största fokus är att leverera en användarvänlig tjänst med högsta möjliga tillgänglighet som ger våra kunder nytta! Med denna nya version har vi en uppdaterad teknisk lösning som förenklar framtida funktionstillväxt. I planen framöver ligger att bland annat utveckla ett generellt stöd för slottidsbokning, något vi vet är efterfrågat hos många av våra kunder, samt förbättra möjligheten att följa upp resultatet av upphandlingar.

Vi arbetar kontinuerligt för att C-Load fortsatt ska vara en konkurrenskraftig tjänst för transportupphandling och transportbokning. Vi tittar på omvärlden och nya tekniska möjligheter, men framför allt samlar vi in önskemål från våra användare. Både teknik och funktionalitet lyfts kontinuerligt för att även fortsättningsvis erbjuda en effektiv digitalisering av transportflöden.

Läs mer